ASIAKASTOTEUTUKSIA

Monikanavainen asiakaspalvelu

Wihuri-konserni:

Konsernin matkapuhelinliittymien hallintaratkaisu ja numeroinnin ylläpidon toteutuskonsultointi. Puhelinvälityksen suunnittelu ja toteutus Avaca Oy:n kanssa yhteistyössä. 

Maskun Kalustetalo Oy:

Monikanavaisen asiakaspalvelun konsultointi, suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakaspalautteiden systemaattisen keräämisen järjestelmäkonsultointi ja suunnittelu. Verkkokaupan asiakaspalvelun toteutus.

K1 Katsastajat Oy:

Monikanavaisen asiakaspalvelun suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa. Viestintäratkaisun suunnittelu ja konsultointi.

"K1 Katsastajat on koettu asiakkaiden keskuudessa edelläkävijäksi asiakaspalvelun laadussa. Tässä työssä Avacalla on ollut merkittävä rooli.”, maajohtaja Petri Haikola toteaa.

IoT- ja palvelusovellustoteutukset

Wihuri-konserni:

Teknisen kaupan myyjien asiakaskäyntien seuranta- ja raportointisovellus, missä hyödynnettiin mobiililaitteen paikannusta, integraatiota Microsoft Dynamics CRM -järjestelmään ja myyjien tapaamiskohtaisten käyntikuittausten sisältötäydennystä. (Pilotti toteutettiin keväällä 2014)

Teknisen kaupan Caterpillar -työkoneiden huoltotoiminnan kenttätyönohjaussovelluksen projektointi ja käyttöönotto (kesä/syksy 2016)

Salon kaupunki:

Salon kutsupohjaisen joukkoliikenteen tilauspalvelukeskus ja tilausjärjestelmä. Tulevaisuudessa myös asiakassovellutus joukkoliikennekutsujen tekemiseen ja liikenteen seuraamiseen.

Espoon, Seinäjoen ja Rovaniemen kaupunginkirjastot:

Kirjastoautojen reitti- ja aikataulusovellus. Pohjautuu ajoneuvojen paikannukseen ja päätelaiteriippumattomaan palvelusovellukseen.

Kilpailutus- ja käyttöönottoprojektointitoteutukset

Stanley Security Finland Oy

Viestintäratkaisun selvitys, ja uuden kokonaisuuden projektointi yhdessä asiakkaan kanssa.

Naval Interior Team NIT Oy

Kommunikaatiokokonaisuuden (puheratkaisu ja ryhmätyösovellukset) kilpailutus ja ratkaisusuunnittelu

"K1 Katsastajat on koettu asiakkaiden keskuudessa edelläkävijäksi asiakaspalvelun laadussa. Tässä työssä aWellCare  konsultaatiolla on ollut merkittävä rooli.”

Petri Haikola, maajohtaja, K1 Katsastajat

2017 aWellCare Oy